2010. január 9., szombat

A DXN üzleti ajánlata: mlm-üzletépítőket keresünk!

A DXN üzleti ajánlata!

(dxn.network.hu, Nagy Gábor és Ildikó felhívása)

Mikor egy üzleti lehetőséghez, céghez kívánunk csatlakozni, általában 5 fontos szempontot érdemes figyelembe venni! Ezeknek alapján kívánom Önnek bemutatni a mi cégünket, amely úgy gondolom, hogy mind az 5 területen bizonyított, de ezt döntse el Ön. Járjon nyugodtan utána az interneten, mi biztosak vagyunk benne, hogy kiálljuk a próbát!

1. Legyen biztos pénzügyi háttér: Rengeteg cég, vállalkozás indul nap mint nap és valamelyikről már az elején látni, hogy életképes lesz, valamelyikről pedig sajnos nem, így mindenképp nagyobb a rizikó, ígéretekre alapozva dönteni, vagy már egy több éves stabilan bevált üzleti stratégiát, vállalatot választani!

A DXN 16 éve sikeresen növekszik és ma már Malaysia legnagyobb MLM exportőre, a legnagyobb ganoderma és spirulina farmok tulajdonosa. Emellett fent van a tőzsdén, ellenőrizhető mutatói vannak, s többek között a táplálékkiegészítök és higiéniai termékek gyártása mellett sikeres utazási irodája van, illetve ingatlan-fejlesztéssel, egész városok építésével is foglalkozik!

Négy kontinens után most nyílt a Magyarországi piac márciusban, és a nagy érdeklődés miatt már megnyitottuk Romániát, Csehországot, Szlovákiát, Ausztriát és Lengyelországot és sorban jönnek az Európai államok, majd az Orosz területek! Jelenleg a világon 44 országban van képviselet, de több mint 100 országba van kiszállítás a ONE WORLD ONE MARKET szlogennek megfelelően!

Négy kontinensen való jelenlét után 2009 áprilisában született meg a megállapodás arról, hogy az európai és az orosz piac is Magyarországon keresztül fog megnyílni, vagyis itt van az a vám szabadterület ahonnan ezeket az országokat kiszolgálják! Tehát az európai központ Budapesten került kialakításra, a többi országban csak Service Centerek vagyis kiszolgáló helyek nyílnak!

Mindez annak köszönhető, hogy Kócsó László személyében egy olyan nemzetközileg is elismert online marketing és direkt értékesítési szakember állt az Európai nyitás élére akiben a maláj vezetés teljesen megbízik, s aki olyan internetes és online támogatási rendszert rakott a DXN üzlet mögé, ami az egész világon nem létezik csak az Európai piac részesedik ebben. A maláj rendszer is ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően fog fejlődni.

A ONE DRAGON elvnek megfelelően minden egy kézben, vagyis a cég ellenőrzése alatt van, így a termesztés, feldolgozás, csomagolás, szállítás de a kutatás és az orvosi támogatás is. Eddig a kávé kivételt képezett, mivel azt vásárolta a cég Braziliából, de most történt meg, hogy a cég megvette a kávéültetvényeket így most már valóban az összes alapanyag termesztése saját felügyelet alatt fut. A kávén kívül minden termék bio minősítésű és megfelel a legszigorúbb iszlám elvárásoknak is, így azok az országok is szerepelnek a tagok, illetve a fogyasztok között!

2. Egy cég vizsgálatakor nagyon fontos, hogy termékei legyenek napi fogyasztási cikkek amiket mindig pótolni kell, így rendszeres fogyasztásuk folyamatos forgalmat generál! Nos a kávék és egyéb élvezeti cikkek betöltik ezeket az elvárásokat! Ezt jelzi az is hogy rengeteg a törzsvásárló akik nem építenek üzletet. A kávé a világon a második legtöbbet fogyasztott ital a víz után, és a második legtöbbet eladott termék a kőolaj után!

Bár a kávé márkák piacán óriási kínálat van, de az egészséges kávé kategóriájában / olyan kávé ami nem égeti a gyomrot, nem savasít, magas vérnyomásúak is fogyaszthatják és a koffein hatása is közömbösítve van!/ a világon a legelső és legnagyobb cég a DXN. Hasonló termékekkel van egy két cég még a piacon /pld. a DXN–ből 12 éve kivált Gano Excel cég / de kategóriájában és világméretű infrastruktúrájában mindenkép vezető szerepet a DXN játssza!

3. Legyen korszerű értékesítési rendszer, és igazságos jutalékrendszere!
A DXN a legkorszerűbb és leghatékonyabb értékesítési rendszert a network marketinget vagy más néven multi level marketinget használja. Nem saját értékesítési helyeket, üzleteket vagy kávézókat hoz létre, nem is kisvállalkozókat keres, akik a nagykereskedelmi áron meg vett terméket kiskereskedelmi áron értékesítik, hanem a termékeket a kereskedelmi forgalmon kívül, törzsvásárlói fogyasztói hálózatok létrehozásával, disztribútorain keresztül értékesíti!

A drága üzletekre, azok fenntartására, alkalmazottak fizetésére, reklámra és médiaszemélyiségekre költhető pénzt, inkább a termékek ajánlásával foglalkozó magánszemélyek között osztja szét!

A DXN az iparágon belül az egyik legnagyobb visszafizetést adja forgalmazóinak és a Magyarországi DXN az egész világon egyedülálló online eszközökkel támogatja disztribútorait!

Nem alkalmazottakat, nem befektetőket, vállalkozókat keresünk, hanem munkatársakat, akik fogyasztói hálózatokat hoznak létre személyes jó tapasztalataik megosztásával, reklámmunkával, s így többszörös mélységekig részesülnek az alattuk felépülő hálózat forgalmából! A jutalékfelvétel egyetlen feltétele a személyes 100 pontos vásárlás, ami maximum 100 Euró költségnek felel meg!

Ha egy disztribútor csak havonta 3 új 100 pontos törzsvásárlót hoz a rendszerbe és ez másolódik lefelé, akkor 6 hónap után elérheti, a Gyémánt szintet ahol már olyan forgalma lehet ami után akár 3000 Euró jövedelme is lehet!

Tehát mikor egy ország megnyitásáról beszélünk, akkor nem nagykereskedőket keresünk, vagy importőröket, hanem olyan embereket akik képesek fogyasztók bekapcsolására a rendszerbe! Nem nekik kell kiszolgálni az embereket, nem kávéárusoknak, házaló ügynököknek kell lenniük, hanem feladatuk az embereknek a céghez való vezetése, és integrálása! A kiszolgálás és a vevők kezelése már a DXN cég feladata!

Az egyes országok megnyitásának feltétele:

- Magyarországi tárgyalás, a szerződések budapesti aláírása.

- 4000 Euró minimális árukészlet kivitele, melyre a cég visszavásárlási garanciát ad, vagyis nincs anyagi kockázat, ha nem működik a dolog utólag visszahozható, leszámolható és a pénz a bontatlan készlet után visszakapható. Természetesen nem erre törekszünk ezért szigorúbbak a külföldi centerek nyitásának feltételei.

- Internetes kapcsolat kiépítése, hogy minden nap fel lehessen vinni a vásárlások pontértékét a jutalékokat kiszámoló MLM system rendszerbe!

- Minden ország megnyitása előtt az első leendő centeres feladata, úttörő munkája, hogy az ország erre vonatkozó törvényeit és intézményeit felkutassa és a szükséges engedélyeztetést elindítsa, természetesen a DXN cég anyagi és szakmai támogatásával!

- Érdemes egy ország megnyitása előtt már elkezdeni a hálózat kiépítését, hogy a centerbe bekerülő áru gazdára találjon, ne hónapokig csak várja a hálózat kiépülésével csatlakozó embereket és vevőket. Így ez nem elvárás, de javasolt bevezetési út! Olyan is lehetséges, hogy például 500-1000 Euró értékű árut ki visz valaki, kifizetve a cég felé, és elkezd abból hálózatot építeni, és 2 hónap múlva mondjuk visszahozza a maradékot és elszámol a cég felé és akkor határozza el, hogy centert nyit az új országban!

4. Legyen oktatási rendszere mely megtanítja és segíti az embereket, hogy mind személyiségükben, mind üzleti képzettségükben megfeleljenek a szakma kihívásainak!

Más cégekkel ellentétben itt az oktatás ingyenes, tagoknak belső hálózaton bármikor elérhető.

Mivel itt az értékesítésben és csatlakozásban nincsenek elvárt feltételek, se a nemre, se a végzettségre, se a korra, vagy nyelvtudásra vonatkozólag, így mindenki tisztába van vele, hogy képzésre van szüksége, ha jövedelmet akar szerezni és nem csupán a rendszer elégedett fogyasztója kíván lenni! Ennek a képzésnek Magyarországon már meg vannak az alapjai, és folyamatosan keressük a külföldi vezetőket erre a feladatra is!

5. Legyen egyszerűen felépíthető és másolható, bárki képes legyen rá megcsinálni! A DXN könnyen elkezdhető lehetőséget kínál, amit vállalkozói nélkül bárki elkezdhet, és az egyedi nem nullázódó pontrendszer miatt, senkinek se kell kényszerből vásárolnia, nincs vesztési lehetősége, mindenki saját sebessége szerint építheti fel üzletét, és soha nem veszítheti el amit felépített!

A bemutatókhoz nem kell más, mint egy ízletes DXN kávé mellett elbeszélgetni, és bemutatni, hogy lehet a kávézásunkkal pénzt keresni, és egy év alatt eljutni a 6-7 számjegyű jutalékig, amit a cég fizet reklám-tevékenységünkért és marketing-munkánkért!!!

Pont ezért ez a fajta tevékenység nem csak a magasan kvalifikált több nyelvet beszélő emberek lehetősége, bár gyors sikerekhez azért sokszor hozzájárul a nagyméretű, kiterjedt ismeretségi rendszer megléte, és annak minősége. Természetesen a vállalkozói szemlélettel, gyakorlattal rendelkezők nagyobb előnyben vannak, de a siker senki elöl nincs elzárva, sőt sokszor a rátermettség, és a szerencse is besegíthet, így sok MLM sikertörténet kezdődik úgy, hogy nehéz anyagi helyzetből jött mintegy szabadulásként ez a lehetőség!

Ha működő dinamikusan fejlődő MLM hálózatot keres, akkor köztünk a helye!

További infók itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése