2010. január 14., csütörtök

Vita Cafe

Több vitalitás egy csészényi kávétól!

A DXN Vita Cafe egy exkluzív 6 az 1-ben kávé, melyhez Ginseng, Tongkat Ali és Ganoderma kivonatot adtunk. Pompás, hagyományos ízével és üdítően egyedi aromájával mindenkit felfrissít.

A ginseng : A kinai orvoslás szerint a növény megvilágosítja a tudatot, javítja az emlékezőképességet, aktivizálja a kreativitást, vagyis teljesebbé, élvezetesebbé teszi az életet, jelentősen javítva annak minőségén. Rendkívül jelentős sejtmegújító, roboráló hatása. Az ember ezerféle baját tudja orvosolni, ezért napjainkban nálunk is egyre inkább ismerik el gyógynövényként. Tapasztalatok szerint javítja a stressztűrő képességet és fokozza a szellemi és fizikai teljesítőképességet, segít az általános gyengeség leküzdésében. Fokozza a szervezet ellenálló képességét. Kitűnően alkalmazható a legyengült vagy lábadozó betegek erejének helyreállítására, szellemi és testi teljesítmények fokozására. Két csoportját különböztetjük meg, a kínai és a szibériai ginsenget. A szibériait az enyhébb esetekre javasolják, de amikor a mellékvese működése legyengül – vagyis a szervezetben egyértelműen jelen vannak a stressz hatásai – , a kínai ginseng fogyasztása javasolt. Kissé könnyelmű kijelentéssel: mindenre jó. Egyes vélemények szerint jól hat az izmok működésére, azok energia felhasználására – ezért szed sok testépítő és hosszútávfutó ginseng gyökeret. Késlelteti a fáradtságérzetet, sőt a “boldogsághormon” termelését is fokozza.

Tongkat ali : Indonézia és Malajzia területén honos cserje. A dél-ázsiai tradícionális gyógyászatban malária ellenes, antipiretikus, fekély ellenes és afrodiziákus hatása miatt alkalmazzák. A köztudatban ezen utóbbi hatása okán terjedt el és vált népszerűvé. A kapcsolódó kutatások szerint fokozza a tesztoszteron szintet és a szexuális teljesítményt. Tesztoszteron stimuláló hatása fokozza a libidót, az izomerőt és izomtömeget, illetve csökkenti a fáradtségérzetet.

Ganoderma: A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségû gyógynövényként tekintenek a Ganodermára olyannyira , hogy a császárok eledelének nevezték, mivel akkoriban nagyon ritka helyeken lehetett megtalálni, ezért csak a császárok fogyaszthattak belöle. Ez az úgynevezett „elsõ gyógyszer”, mely még hosszútávon történõ fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megõrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk.(A kedvező tapasztalatok alapján Japánban hivatalosan is regisztrálták a Reishit mint a rák utókezelésének kiegészítő anyagát.)

Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják, és az antik Kínában még a ginseng-től is értékesebbnek tartották. Szinte minden, amit akkor a reishi hatásairól írtak a mai modern tudományos tanulmányok során bizonyítva és igazolva lett. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében.

Összeségében a Vitacafe tartalmazza a legtöbbet ami egy kávéban összegyüjthető, ezért fogyasztása javasolt mindenkinek aki több energiát, szellemi frisseséget és kellemes élményt akar!

További információkat talál és vásárolhat is az oldalamon:

További infók itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése