2010. január 14., csütörtök

Cordyceps Coffe 3 in 1

A DXN Cordyceps 3 az 1-ben kávé, instant kávéporból Cordyceps kivonat hozzáadásával készült.Az egyedi formula egy selymes és aromás kávét eredményezett, mely egész napos lendületet biztosít. Kiváló minőségű arabica kávé, cordyceps , növényi eredetű tejszín ,és nádcukor tartalommal, hogy cukorbetegek és laktózérzékenyek is fogyaszthassák! Mit kell tudnunk a cordycepsről, kiknek ajánljuk ezt a kávét!
Először is a kellemes lágy selymes ízt kedvelőknek ajánljuk, azoknak akik nem az ütős erős kávékat szeretik hanem az ínyenc„desszert” kávékat.

A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminõség javítására. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelõ hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítõk közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerõ és az állóképesség javítása terén.Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles:

- nagy adaptogén képességgel rendelkezik – mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van (staphylococcus, streptococcus, pneumococcus stb.)
- szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben
- csökkenti az immunrendszer túltengését, genetikai szinten kijavítja annak zavarait olyan autoimmun betegségek esetén, mint a szklerodermia, a vörös bőrfarkas, reumatoid ízületi gyulladások és a reuma, az immunokompetens szervek muködésének normalizálásával
– gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison)
- növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású.
- aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat
- daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja a szintjüket a vérben; enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatását
- szabályozza a máj, a vese és a tüdő működését
- javítja az anyagcserét az összes szerv szöveteiben
- csökkenti a lipidszintet a vérben, a koleszterin szintet is
- szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat
- szabályozza a kalcium és foszfor egyensúlyát a vérben
- kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdó vérellátása, javítja más szervek és a szövetek mikrocirkulációját
- fiatalító hatású.

További információkat talál és vásárolhat is az oldalamon:

További infók itt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése