2010. január 26., kedd

Miért érdemes a DXN-hez csatlakozni?

Az első azonnal a csatlakozás, hiszen bárki örökös, életreszóló, örökíthető tagságot szerezhet a DXN – ben összesen 4.000 Ft + ÁFA regisztrációs díjért.

Nincsen további tagsági díj!

Nincsen megújítás, sem korai, sem normál, sem késői!

Soha többé, egyetlen fillért sem kell fizetnie a törzsvásárlóknak.


A DXN jutalék rendszerében ismeretlen fogalom a nullázódás!

Itt nem fenyeget az a rémkép, melyeket más MLM – ekben megismerhettél:

Az ember hajt egész hónapban, a hónap utolsó napján egész nap telefonál, hogy begyűjtse a hiányzó pár pontot az aktuális 9,5 % -os szinthez, a sokszorosát elköltve telefonra, mint, amit majd bónuszként kapni fog.

Aztán jön az éjfél, és a kemény munkával és jelentős költséggel összegyűjtött pontok szépen eltűnnek, és kezdődik minden elölről.

Ismerős?

A DXN – ben, ezzel szemben, felhalmozó pontrendszer van.

Pontot kapsz a személyes vásárlásaid után, és a csapatod minden vásárlása után szintén. Ezek a pontok szépen gyűlnek egész hónapban, és hónap végén az aktuális pontértéked alapján máris látod, hogy melyik szintet sikerült elérned.

És most jön a jó hír!

Éjfélkor nem érkezik meg a gonosz pontzabáló, és másnap reggel nem nullát látsz majd az összesített pontjaidnál a DXN Intranetben, hanem éppen annyit, mint amennyivel előző nap minősültél.


És a következő vásárlásod pontjai máris hozzáadódnak a már összegyűlt pontjaidhoz!

A fentiek indokolják, hogy azt állítsam, a DXN üzletben az első vezetői szintek eléréséhez semmi másra nincsen szükség, csak forgalomra.

Hiszen az első vezetői szint, a Star Agent, akkor lesz meg neked, ha eléred a 4.500 pont csoportforgalmat.

Ez csupán idő kérdése, a csapatod minden vásárlása összeadódik, hó végén nincsen nullázódás, tehát egyszer mindenképpen eléred.

A következő vezetői szintet, a Star Ruby szintet akkor éred el, ha lesz már a csapatodban három olyan üzleti vonal, melyekben egyenként megvalósult a 4.500 pont összesített forgalom, tehát e három csoport élén Star Agent üzletépítő áll.

Ha megduplázod ezt a forgalmat, akkor eléred a következői vezetői szintet, és eléred a Star Diamond szintet. Ekkor már hat olyan külön üzleti vonalad lesz, melyekben egyenként megvalósult a 4.500 pont göngyölített csoportforgalom, tehát már hat csoport élén áll Star Agent üzletépítő.

A magyar DXN rövid története alatt azt tapasztaltuk, hogy a Star Agent szintet akár egy hónap alatt is el lehet érni. Persze van, aki több hónap alatt éri csak el, de a lényeg inkább az, hogy mindenképpen elérheti bárki, akinek folyamatosan van forgalom a csapatában.

Star Ruby akár három hónap alatt is lehet egy üzletépítő, és a Star Diamond szintet is el lehet érni fél év alatt is.

Néhány további különlegesség:

A DXN üzletben, ha a Star Diamond üzleti szintet, a hónap utolsó napján éred el azzal, hogy a hatodik lábad éppen este tízkor minősül a Star Agent szintre, neked az adott hónap forgalma után visszamenőleg Star Diamond bónuszt, vezetői bónuszt, nemzetközi profit osztalékot, stb. utal majd a cég!

Ugye eddig azt tapasztaltad, hogy, ha elérted a szintet, akkor nagyon örültél, de a bónuszod még az előző havi alacsonyabb szinttel számolódott, majd egy hónappal később kaptál csak magasabb bónuszt. Máshol így csinálják.

A DXN ebben is kivétel!

Ismered, azt, amikor te már elértél egy vezetői szintet, de jött az alsóvonal, és utolért? És mi is lett ekkor? Jutalékszint egyenlőség.

Ki kapta a több pénzt?

Az alsóvonal, hiszen ez a teljesítmény hozzá köthető.

Mi történik, ha a DXN üzletben egy Star Agentet utolér az alsóvonalából valaki, és szintén Star Agent lesz?

Ebben az esetben az új Star Agent is felkerül a 25 % - os visszatérítési bónusz szintre.

Viszont a jutalékrendszer esetében a felsővonalának a szintjét a rendszer azonnal megemeli 2 % - kal. Valamint az új Star Agent teljes csoportforgalma után fizetnek még neki 5 % fejlesztési bónuszt is!
Minden újabb, külön vonalon minősült Star Agent után további 2 % - ot emelkedik a csoportot vezető Star Agent jutalék szintje. Egy Star Diamond így már 6x2= 12 % - kal van magasabb szinten, minden utána jövő Star Agenttől, és ehhez még mindegyikük esetében jár az 5 % fejlesztési bónusz is.

A DXN üzletben érdemes nagyon az alsóvonalon gyorsan új vezetőket találni, és segítségükre lenni a minősülésükben.

Mindehhez, hogy az üzletépítéshez a legmagasabb segítséget megkaphasd, az európai DXN – ben, egyedülálló módon, tejesen ingyenesen kapsz hozzáférést a DXN Intranethez, ahol számtalan üzletépítői segédanyag, tapasztalatok, orvosi vélemények, termékleírások állnak a rendelkezésedre.

Itt tudod nyomon követni a csapatod létszámát, a struktúrád felépítését és a forgalmadat is.

Tényleg: egészen különleges, kivételes rendszer a DXN rendszere!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése