2010. január 3., vasárnap

A Ganoderma Jótékony hatásai

„A gyógynövények áttekintése” címû írás, melynek szerzõje a nagyon híres kínai farmakológus, Dr. Li Shin-Chen, színük alapján hat kategóriába sorolja a Ganoderma fajtákat. Létezik Fekete Ganoderma, Lila Ganoderma, Kék Ganoderma, Fehér Ganoderma, Sárga Ganoderma és Vörös Ganoderma.
A legtöbb betegség előidézője a test elsavasodása, működésének felborult egyensúlya a méreganyagok felhalmozódásának következtében.
A Ganoderma segít a méreganyagok eltávolításában azért, hogy testünk a saját természetes immunrendszerével hatásosan gyógyítani tudjon. A vért megtisztítja, a méreganyagokat eltávolítja, ösztönzi a vesét, megvédi a májat, megerősíti a szívet és megtisztítja a vastagbelet.
Az utóbbi 50 évben sok országban végeztek kutatásokat a Ganoderma gyógyhatású értékei felfedezésének érdekében. 2004-ben, Teow Sun Soo kutatásai a MARA Technológiai Intézetben, Malajziában, ezeket az eredményeket hozták: A Ganoderma bár élelmiszernek minősül, nem gyógyszer a tapasztalatok alapján hatékony lehet a következő betegségek kezelésében: migrénes fejfájás, reuma és ízületi gyulladások fájdalmai, köszvény, magas és alacsony vérnyomás, asztma, cukorbetegség, allergiák, bőrallergiák, aranyér, székrekedés, álmatlanság, vesével kapcsolatos betegségek, menstruációs rendellenességek és fájdalmak, szívbajok, Hepatitis A, B és C, epilepszia, gyomorfekély, koleszterinszint kiegyensúlyozása és a rákos daganatok visszafejlesztése. Ha a páciens kemoterápiával együtt alkalmazta a Ganodermát, akkor megakadályozta sok esetben a mellékhatásokat, pl. hajhullás, hányás, étvágytalanság stb.

Az orvosok világszerte fontosnak tartják a jó minőségű gyógyszereket.
A Ganoderma különleges hatásait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: Adaptogen. A japán kórházak és kutatóintézetek által végzett hosszas kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a Ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében. A japán orvostudomány nagy meglepetéssel ismerte el a Ganoderma pozitív hatásait a következő betegségeknél:

- Magas és alacsony vérnyomás.
- Hipertónia vagy hematóma által kiváltott szívbetegségek.
- Agyvérzés, magas vércukorszint, érszűkület.
- Klimaxos rendellenességek, nőgyógyászati problémák.
- Székrekedés, aranyér.
- Krónikus hepatitisz.
- Vizelési nehézségek, sűrű vizelés.
- Gyomorbajok, nyombélfekély.
-Túlérzékenység, ide értve az orr érzékenységét és a krónikus hurutot.
- Krónikus hörghurut, asztma.
- Ízületi gyulladás, lumbágó, reuma (idősebb kori).
- Álmatlanság, letargia, ideggyengeség.
-Túlérzékenységből adódó bőrkiütések, lábujjak közötti kipállás, hematóma miatti kopaszító sömör.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése