2010. augusztus 9., hétfő

Elkészült az új ukrán nyelvű előregisztrációs oldalam!

Örömmel tudatom minden kedves olvasómmal, hogy elkészült az Ukrán előregisztrációs oldalam, amelyen keresztül minden Ukrán érdeklődő rengeteg információhoz juthat és ha kedvet kap egy saját online üzlet elindításához, akkor kötelezettségektől mentesen regisztrálhat is.
Az oldalam itt található: DXN UKRAJNA

Ez egy ukrán nyelvű oldal, ezért javaslom annak, aki szeretne magyarul is információkhoz jutni, az látogasson el a magyar nyelvű oldalamra is, amely itt található: MAGYAR DXN

Minden Ukrán érdeklődőnek, aki eljutott erre az oldalra, erősen javaslom az egyszerű előregisztráció azonnali elkészítését az ukrán nyelvű oldalamon három ok miatt:
  1. Most abszolút az elsők között lehet regisztrálni egy Ukrajnában a közeljövőben induló új mlm cégbe, ami önmagában egy hatalmas lehetőség!
  2. A hazai tapasztalatok azt mutatják, hogy Ukrajnában is könnyedén óriási hálózatot építhet bárki az internet segítségével, gyakorlatilag otthon, a karosszékből! másfél év alatt több mint 15.000 regisztrált törzsvásárló!
  3. Nincs kockázat: mi van, ha nem sikerül semmi, ha nem találok érdeklődőket? (ezt én kizártnak tartom) A nulla költség miatt senkit nem ér semmilyen veszteség, egyszerűen abba lehet hagyni bármiféle következmény nélkül.
A regisztrációs oldal közvetlen linkje:
Online előregisztráció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése