2010. augusztus 1., vasárnap

Ingyenes DXN-előregisztráció Ukrajnában!!!

Magyarországon élsz de vannak ukrán rokonaid kapcsolataid? Ukrajnában élsz de tudsz magyarul? Számodra itt a lehetőség részt venni, és egy nagy szeletet hasítani ebből az óriási piacból! Szerinted hányan szeretik a kávét Ukrajnában? Szerinted hány ember szenved ma is Csernobil katasztrófájától? Szerinted hány ukrán szeretne kitörni és anyagi függetlenséget teremteni családjának?

Ha úgy gondolod sokan, akkor helyesen teszed!

Mit is takar ez a szó, hogy ingyenes és hogy előregisztráció?
Ingyenes, mivel senkinek sem kell most fizetnie a regisztrációért, mivel még nincs ott a termék, nincs Service Center (a fogyasztói csoport regisztrált tagjait kiszolgáló központ), nincs kiszolgálás hiszen most indultak az engedélyeztetések és az előkészületek a piac megnyitására. 2010 november 1-én kapcsol át élesbe a program és akkor megszűnnek az előregisztrációs toborzó weblapok és beindulnak hivatalosan az ukrán weboldalak, webáruházak, amelyek a kint élő üzletépítők munkáját támogatják ahogy Magyarországon illetve a többi már megnyílt piacon működik:

Pld: http://business.dxneurope.eu/ http://business2u.dxneurope.eu/ http://www.business.dxn.rs/ stb.

Hamarosan elkészül a toborzó-honlapom amelyen keresztül ingyenesen tudnak csatlakozni az ukrán jelentkezők, akik a regisztráció után azonnal kapnak egy ingyenes honlapot, amivel ők is népszerűsíthetik a DXN üzletet és termékeket! Természetesen a regisztrációk akkor lesznek érvényesek, ha november 1-ig, vagy azt követően egy rövid türelmi idő alatt be is fizetik majd a regisztráltak a pénzt! Természetesen aki már az előregisztráció alatt is biztos akar lenni a dolgában, az befizetheti a regisztrációs díjat Magyarországon s így ezzel teljes értékű taggá válik, de ez nem kötelező okt. 31-ig!

Miért DXN?

Mert ez egy nagyon jó lehetőség egy - akár kezdő - hálózatépítő számára is, hogy felépítsen egy automatikusan működő és épülő ONLINE hálózatot.

Akik az anyagi állapotuk javítására törekszenek és egy stabil, passzív-jövedelem-termelő MLM vállalkozást akarnak, azoknak az egyik legjobb partner lehet Ukrajnában is az 5 kontinensen több mint 36 országban 5 millió regisztrált taggal rendelkező immár 17 éves DXN cég, mely az MLM cégek rangsorában a 40. helyen áll jelenleg a világban, de az Ázsiai régióban sok helyen a 2. helyért versenyez az Amway céggel!

Kiket keresek?

- Olyan érdeklődőket keresek, akik komoly üzleti vállalkozásként kezelik ezt a lehetőséget és mindent megtesznek a sikerük elérése érdekében. Olyan embereket keresek, akik szeretnének befektetni az egészségükbe, jövőjükbe.

- Tehát akiket keresünk olyan emberek akik szeretik a kihívásokat, szeretnek nagyban gondolkodni, látják a lényeget és nem akadnak el a problémáknál s akik olyan rétegeket tudnak mozgósítani akik sikerre vihetik ezt az üzletet Ukrajnában is !

Ukrajna nem egy gazdag ország, de Magyarország az? Mégis ha utána nézel, látni fogod, hogy a legnagyobb MLM cégek is mind Magyarországra teszik a központjukat, nem véletlenül! Ugyanez vonatkozik Ukrajnára is!

"Ahol nagy a szükség, ott nagy az elszántság" és ott bizony sokan ragadják meg a lehetőségeket! Míg a nyugati emberek anyagilag nem annyira motiváltak, hogy kilépjenek kényelmi zónájukból addig a Kelet-Európai emberek gyakran mindenre képesek és mindent el is érnek! A legtöbb MLM cég európai csúcsvezetőit Magyarország adta! És ezt hallani az ukránokról is! Tenni akaró és sikerre éhező emberek, akik ha belekezdenek valamibe, akkor azt végigcsinálják! Nem ilyen emberekről álmodtál mindig az MLM hálózatodban?
Gondolkozz, légy kreatív és gyors, hogy ez a 3 hónap neked dolgozzon és alád kerüljön Ukrajna leendő gyémántjainak legnagyobb része!

Mit tehetsz, ha érdekel ez a lehetőség?

Ha érdekel a dolog, akkor feltétlenül vedd fel velem a kapcsolatot, de várj egy pár napot, amíg elkészül az Ukrán nyelvű előregisztrációs oldalam, és azon ingyen regisztrálhatsz! Utána megkapod a saját ingyenes weboldaladat és máris kezdheted a tanulást és a csapatod építését.

Ha további a részleteket szeretnél megtudni:
Ukrán nyelvû nyilvános webkonferenciák 1 óra időtartamban, minden szerdán (2010. augusztus 4-től) 19:00 órakor (ukrajnai idő szerint 20 órakor). A webkonferenciák az első időszakban magyar nyelven, ukrán tolmácsolással történnek.

Az augusztus 4-i webkonferenciát Kócsó László tartja.

A webkonferencia szoba címe:

http://www.dxneurope.eu/ukraine

Username: O.L. - saját neved

Room Password: dxn

2 megjegyzés:

  1. Szevusz Laci ara lennek kivancsi hogy itt Ukrajnaban November esejei datumal ha elindul menyi lesz a regisztracios dij es a vasarlasokkal kapcsolatosan kotelezo lesz a havi vasarlas vagy hogyan fog ez mukodni

    VálaszTörlés
  2. A regisztráció egyszeri díja egész Európában egységes: 5000.-Ft ~ 18.-Euró és ebből a szponzor NEM kap jutalékot. Ukrajnában is ennyi lesz a regisztrációs díj,
    A DXN-tagságnak egyetlen feltétele van: évente 1 db bármilyen termék megvásárlása.
    Ha valaki fogyasztói csapatot épít és szeretne jövedelmet - jutalékot kapni a csapata fogyasztása után, akkor havonta 100 pont értékben kell termékeket vásárolnia. Ez az egyetlen kényszerítő "eszköz" a DXN nagyon humánus bónuszrendszerében. Mivel minden termék ára és pontértéke más és más, ezért ez a 100 pont kb. 15.000-22.000.-Ft saját vásárlást jelent, ami kb fele-harmada az mlm-cégeknél szokásosnak.
    Nálunk semmi titkolnivaló nincsen: letölthető a forgalmazói szabályzat, a marketing-terv, a pontos és legfrissebb árlista az oldalamról:
    http://business.dxneurope.eu/letoltesek
    További részletes tájékoztatásért és termék- infókért iratkozz fel a hírlevelemre a bekúszó ablakban:
    http://business.dxneurope.eu/

    VálaszTörlés